ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moise Guran s-a afirmat în spațiul danubiano-pontic drept un mare analist economic. Omul nu se pricepe deloc la economie, a prins însă la un anume tip de public pentru că le spunea ce doreau să audă.

Pentru a exemplifica acest, lucru vă prezentăm un fragment dintr-o emisiune de la Antena 1, acolo unde Moise presta la Dan Voiculescu, cel pe care l-a înfierat apoi când lucra la TVR sau Digi 24.

Moise Guran, pe atunci doar reporter la A1, în anul 2007, demonstra în emisiunea Gabrielei Firea (nici pe ea nu a iertat-o în ultimele luni) că împăturind o bancnotă de 20 de dolari s-ar vedea fumul de la clădirea Pentagonului, dar și turnurile gemene din New York care au fost tința unui alt atac terorist în 11 septembrie 2001.

Moise spune că, după plecarea de la Digi 24, va face o platformă online prin care să livreze știri de calitate și adevărate, nu click-bait. Știrea de la A1 s-ar încadra perfect pe platformă, nu Moise?