ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o vedetă de la B1 TV a decis să plece de la televiziunea de pe Calea Victoriei. După ce Sorina Matei și Cătălin Prisăcariu au fost demiși în urmă cu aproape 3 luni, un alt prezentator a anunțat că renunță și să se retrage din presă.

După ce a lucrat la PRO TV și Antena 1 și a ajuns în septembrie 2013 la B1 TV, Alex Ferariu a decis să pună capăt carierei în presă.

"Da, acesta este ultimul weekend în care voi apărea la B1TV. Nu plec la altă televiziune, pur şi simplu am decis să renunţ la presă. Am vrut mai demult să fac pasul acesta, însă îmi plăcea prea mult ceea ce făceam şi-mi era foarte greu să mă opresc după atâta… amar de vreme.

Vara asta se împlinesc 22 de ani de când am avut prima emisiune la un post de radio şi 17 de când lucrez în televiziune… Dar nu am de ales, de câţiva ani sunt implicat şi în alte proiecte şi mi-am dat seama că nu le pot face bine pe toate. A fost o călătorie frumoasă, cu bune şi cu rele, cu oameni minunaţi şi cu clipe pe care nu le voi uita niciodată”, a spus Alex Ferariu, în exclusivitate pentru stiripesurse.ro.