ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un editorial postat pe blogul său, Ion Cristoiu acuză site-urile ziare.com și hotnews că sunt "vocea SRI". Jurnalistul acuză lipsa de transparență a celor două publicații în ceea ce privește acționariatul.

Cristoiu spune că cele două publicații au primit ordin să-l execute pe Florian Coldea, referindu-se la un articol apărut vineri legate de alegerea lui Klaus Iohannis ca președinte al țării.

"Pentru mine ziare.com e o sursă sigură de informații despre ce vrea să spună SRI opiniei publice. Deși are un purtător de cuvînt, SRI a preferat și preferă să apeleze la Divizia Presă a Binomului SRI-DNA pentru a reacționa la evenimentele mari și mici ale României din ultima vreme. ziare. com, un site cu finanțare obscură (spre deosebire de ziare și televiziuni, multe site-uri, printre care și ziare.com, Hotnews, păstrează la secret numele acționarilor), e una dintre vocile SRI. Victor Ponta a susținut că e Vocea lui Coldea. Fără să-l contrazic direct, eu am susținut că e Vocea SRI, precizînd astfel că Florian Coldea conducea Divizia Presă prin intermediul unei mașinării comandate de altcineva, probabil de generăleasa cu vacanțe de lux, Elena Istode, albită de Comisia de verificare internă a SRI și de Comisia de control al SRI. Viața mi-a dat mie dreptate. Florian Coldea a plecat din SRI. Divizia Presă, în frunte cu ziare.com și Hotnews continuă să transpună Ordinele pe Unitate de la SRI. Ceea ce înseamnă că mașinăria a trecut, cu comandant cu tot, din mîinile lui Florian Coldea în mîinile altcuiva.

Dovada?
ziare.com, vineri, 27 martie 2017, îl acuză pe Florian Coldea, Stăpînul de pînă mai ieri, că a complotat pentru alegerea lui Victor Ponta ca președinte. Victor Ponta, care știe mai bine decît mine despre rolul crucial al lui Florian Coldea în alegerea lui Klaus Iohannis ca președinte, va fi rămas uluit la o asemenea acuzație.

Pe mine însă nici măcar nu mă miră.
Pentru că spre deosebire de Victor Ponta eu am susținut tot timpul că ziare.com e Vocea SRI și nu a lui Florian Coldea. Acum a venit ordin pe unitate ca pe seama lui Florian Coldea să fie puse toate relele din lume. Și Divizia Presă se execută!", scrie Ion Cristoiu.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews