ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Iliescu a ajuns de urgență la spitalul Elias din Capitala. Fostul președinte al țării a avut-o alături în permanență de soția sa, potrivit Realitatea Plus.

Potrivit unor surse apropiate fostul președinte, în vârsta de 93 de ani, a revenit acasă după analize și se simte relativ bine, având în vedere vârsta. Medicii au stabilit, în urma analizelor, că Iliescu nu are nevoie de internare, potrivit Realitatea Plus.

La începutul anului a apărut informația că problemele de sănătate ale fostului președinte s-ar fi agravat și că acesta nu mai poate deplasa decât folosind un cadru de sprijin. Din cauza aceasta, Iliescu nu s-a mai putut deplasa la audierile în Dosarul Revoluției.

Fostul lider comunist, iar apoi președinte al României după căderea lui Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu a împlinit 93 de ani în martie.

Ion Iliescu este inculpat în dosarul Revoluției și responsabil de crimele din 1989 și de la Mineriada din 1990.