Publicistul Iulian Capsali susține campania de susținere a siteului ActiveNews, făcând un apel pe rețelele sociale în acest sens.

„ActiveNews are nevoie de sprijinul cititorilor săi!

Într-o presă în care epoleții strălucesc, iar principala ei menire este aceea de a distruge societatea românească (Familie, Biserică, Istorie, Patriotism, Ethos) pentru implementarea globalismului, unde presa activistă (Soros) deja are nenumărate organe care împrăștie ideologie printre tineri, ActiveNews este o oază.

Dacă nu veniți cu un mic vlăstar să-l înfigeți în pământ, oaza va dispărea înghițită de nisip.

Fiecare cititor ar trebui să doneze câțiva lei pe lună (toată presa independentă din SUA și Europa se bazează pe această cultură a donației), iar acest site de știri ar putea să supraviețuiască.

Altfel, AN va deveni istorie. Una frumoasă, romantică, dar care va fi uitată într-un sertar al rețelei globale de internet.

Stă în puterea fiecărui cititor să permită, cu un minim efort, ca ActiveNews să existe și în anul viitor!”, a scris el.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews