ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce un grup de bucureșteni, între care a fost observat și Pompiliu Diplan de la „Starea de Libertate”, a afișat un banner imens cu textul ”Boala nu-i motiv de mândrie!” în calea propagandiștilor homosexuali stradali (foto mai jos), pe Calea Victoriei a avut loc un incident mai puțin plăcut: 10 haidamaci de jandarmi au tăbărât asupra unui cameraman de la Calea Neamului pentru că avea un crucifix mai mare la gât (VIDEO în bază).

„Mărturisire cu icoane în mâini în fața Bisericii Ortodoxe „Sfântul Vasile” de pe Calea Victoriei unde s-a desfășurat parada sfidării, chiar de Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Marius Crețu, colegul nostru, a fost agresat de forțele de ordine, urcat în dubă și dus la Secția 1 Poliție cu cătușe la mâini!”, a semnalat Mihai Tîrnoveanu.

Marius Crețu filma evenimentul cu un crucifix la gât, care, se pare, a generat o reacție de îndrăcire a jandarmilor. 10 huidume au sărit pe bietul om care își exercita mai multe drepturi constituționale călcate în picioare, o dată cu trupul său, de matahalele Jandarmeriei LGBT.

Vă reamintim că aceeași situație a avut loc și la Cluj, unde câțiva tineri au fost amendați cu 5000 de lei fiecare pentru că au afișat icoane în fața mărșăluitorilor LGBT: Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul "mândriei” homosexuale. Jandarmul care i-a agresat pe tineri a smuls un banner cu Mântuitorul și l-a mototolit agresiv.

Violența excesivă de care au dat dovadă trupele pro-homosexuale ale Jandarmeriei LGBT a fost filmată și postată pe contul lui Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului. Poate fi văzută mai jos, de la minutul 25 al filmării integrale a acțiunii Calea Neamului. VIDEO:

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Vedeți și ”România nu e Sodoma, București nu e Gomora!”, „DA pentru Familia Normală!” - scandări la Marșul Normalității din București, desfășurat în aceeași zi cu cel al activiștilor homosexuali susținut de 25 de ambasade și de UE. LISTA AMBASADELOR PRO-SEX ANAL