ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată, fiind vorba despre un ofițer de poliție, informează Digi24.

Potrivit sursei citate, în prezent au loc mai multe percheziții, la biroul și la locuința ofițerului angajat al Academiei de Poliție. El a fost depistat în Slatina și urmează să fie adus la audieri în București.

„Este incalificabil ca un ofițer de poliție, o persoană care ar trebui să respecte legea, să ajungă să amenințe un ziarist, care face dezvăluiri și care și el prin natura meseriei sale este pus în slujba opiniei publice. Sunt absolut consternată. Nu am cuvinte, nu îmi vine să cred că este vorba despre un ofițer de poliție”, a spus Emilia Șercan, miercuri dimineață, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Jurnalista Emilia Șercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalților demnitari și al conducerii unor instituții de învățământ, cel mai recent la Academia de Poliție, a anunțat în urmă cu o săptămână pe Facebook, că a primit amenințări cu moartea.