Noaptea trecută, realizatorul TV Mihai Gâdea a anunțat că a fost amenințat cu moartea. Gâdea a transmis fanilor săi de pe Facebook că, la finalul emisiunii pe care o moderează, a primit amenințări cu moartea, scrie Cotidianul.

Realizatorul TV a menționat că va prezenta dovezile amenințării în această seară, după ce va depune plângere la poliție.

„După emsiunea din seara asta, am fost amenințat cu moartea. Mâine depun plângere iar seara arăt dovada amenințării.”, a postat Mihai Gâdea pe Facebook.

În emisiunea „Sinteza Zilei”, de ieri seara, a fost prezentat un amplu material despre George Soros. Ziaristul a tratat subiectul următor: „Corupția, brand de țară. Cine este în spatele denigrării României". 

Mihai Gâdea a prezentat un documentar transmis de canalul tv Arte care se concentrează pe „vârfurile de lance" ale luptei anticorupție.

„În momentul în care faci o salată, pui și un pic de Vanghelie, un pic de Udrea, dar o vedem și pe doamna Vasilescu, unde instanța a spus că faptele nu există, l-am văzut și pe Ludovic Orban, care a fost găsit nevinovat. Hmmm. Dar cei din Franța și din întreaga lume nu știu asta. Dar noi, care nu suntem căzuți în cap, ne uităm la personajele de aici. Au ceva în comun toți. Domnul Codru Vrabie, trebuia să fie băgat în CSM, dar nu a fost votat. Este reprezentantul ONG-ului Funky Citizens, colaborator la Fundația Soros-România. Mă rog, neimportant", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews