ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noaptea trecută, realizatorul TV Mihai Gâdea a anunțat că a fost amenințat cu moartea. Gâdea a transmis fanilor săi de pe Facebook că, la finalul emisiunii pe care o moderează, a primit amenințări cu moartea, scrie Cotidianul.

Realizatorul TV a menționat că va prezenta dovezile amenințării în această seară, după ce va depune plângere la poliție.

„După emsiunea din seara asta, am fost amenințat cu moartea. Mâine depun plângere iar seara arăt dovada amenințării.”, a postat Mihai Gâdea pe Facebook.

În emisiunea „Sinteza Zilei”, de ieri seara, a fost prezentat un amplu material despre George Soros. Ziaristul a tratat subiectul următor: „Corupția, brand de țară. Cine este în spatele denigrării României". 

Mihai Gâdea a prezentat un documentar transmis de canalul tv Arte care se concentrează pe „vârfurile de lance" ale luptei anticorupție.

„În momentul în care faci o salată, pui și un pic de Vanghelie, un pic de Udrea, dar o vedem și pe doamna Vasilescu, unde instanța a spus că faptele nu există, l-am văzut și pe Ludovic Orban, care a fost găsit nevinovat. Hmmm. Dar cei din Franța și din întreaga lume nu știu asta. Dar noi, care nu suntem căzuți în cap, ne uităm la personajele de aici. Au ceva în comun toți. Domnul Codru Vrabie, trebuia să fie băgat în CSM, dar nu a fost votat. Este reprezentantul ONG-ului Funky Citizens, colaborator la Fundația Soros-România. Mă rog, neimportant", a spus Mihai Gâdea la Antena 3.