ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redactorul șef adjunct al Evenimentului Zilei, jurnalistul Mirel Curea, a scris că în opinia sa,  între jurnalistul Cătălin Tolontan - redactor șef al Gazetei Sporturilor, și Serviciul Român de Informații, nu există nicio diferență.

Curea a povestit o întâmplare ce-l are la mijloc pe șeful GSP într-un editorial din Evenimentul Zilei:

„Fiindcă veni vorba de Cătălin Tolontan. Sunteți curioși să aflați ce cred eu despre el? Dacă da, uite ce cred: Prin intermediul unui diplomat român de calibru, m-a căutat un profesor universitar, medic cunoscut, care mi-a cerut să mă întâlnesc cu el. M-am dus curios la întâlnire. Credeam că a făcut vreo descoperire și că urmează să primească un Nobel. Când colo, mi-a spus că dorește să mă roage să-l duc la Tolontan, că vrea să toarne pe cineva. Îl oftica rău de tot un conferențiar din catedra lui și nu știa cum să scape de el, altfel decât să-l bage în pușcărie. M-am uitat la el ca la un șobolan, dar chiar ca la un șobolan - la mine se vede când mă uit așa - și i-am zis: „Dom` profesor, pentru eficiență, eu zic să vă duceți direct la SRI nu așa, să o luați pe ocolite, cu Tolontan!” Omul s-a roșit ca un rac, mi-a spus că a înțeles și m-a rugat să-l iert pentru că m-a deranjat. Nu i-am răspuns. Diplomatul în biroul căruia ne aflam s-a albit când a auzit de ce dorea profesorul să mă vadă. M-a condus și m-a rugat să îl scuz pentru mizeria în care m-a băgat.


Cam asta este părerea mea despre Cătălin Tolontan! Aceeași cu cea pe care i-am spus-o acelui distrus de profesor: ori SRI, ori Tolontan, pentru mine este același chestie. Cu SRI este doar nițel mai pe scurtătură”.
 
Jurnalistul Evenimentului Zilei a mai spus că Tolontan „nu va avea de cărat în spinare, pe lumea cealaltă, preț de o Eternitate, decât un singur cadavru, asta până acum, pe acela al lui Dan Condrea”