Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a apărut într-un pictorial într-o revistă de cancan din România, stârnind mânia unor jurnaliști și comentatori.

Mirel Curea, de la Evenimentul Zilei, scrie că nu este mirat de aceste reacții, dat fiind faptul că aceia care o critică acum sunt aceiași care au profitat de pe urma relațiilor cu Udrea, pe când aceasta era la putere.

„Am și spus asta, înainte de a fi dat afară, în anul 2008, de la Adevărul, din motive de băsisme și prototefelisme, pe fond de incultură crasă, retard sever și jigodism purulent, ale conducerii redacționale. Citez din memorie: „Când nu vor mai fi la putere, voi, sugacii lor, îi veți ataca, în cel mai bun caz, vă veți face că plouă, veți arăta că nici nu știți ce este ăla usturoi, darmite să fi mâncat vreodată așa ceva, iar eu îi voi apăra”, scrie Curea în EVZ.

Acesta mai notează că mulți dintre cei care o critică au beneficiat de mii de euro sau și-au trimis copiii în străinătate datorită Udrei.

„Nu mă miră că părerea asta o au jurnaliștii care au tocat personajul dintotdeauna și nu ei sunt de disprețuit, dar nu prea o au, ci jurnaliștii care au primit sau au făcut bani serioși pe urma ei, care și-au trimis copiii la burse de studii de zeci de mii de euro grație relațiilor cu ea, care s-au mutat în vile și în apartamente de lux cumpărate la prețuri derizorii, pe baza unor telefoane date de ea, care au fost angajați, ei, nevestele, copiii și neamurilor lor, adică exact ăia care, într-o formă sau alta, au fost pricopsiți de ea.În general, așa cum am mai spus, cei care într-un cuvânt au fost botezați, într-o bătaie de joc ucigătoare, „deontologii”. Nu, nu am scris despre Elena Udrea, căreia îi doresc un copil dulce și sănătos, ci despre jigodism”, a încheiat Mirel Curea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews