ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a apărut într-un pictorial într-o revistă de cancan din România, stârnind mânia unor jurnaliști și comentatori.

Mirel Curea, de la Evenimentul Zilei, scrie că nu este mirat de aceste reacții, dat fiind faptul că aceia care o critică acum sunt aceiași care au profitat de pe urma relațiilor cu Udrea, pe când aceasta era la putere.

„Am și spus asta, înainte de a fi dat afară, în anul 2008, de la Adevărul, din motive de băsisme și prototefelisme, pe fond de incultură crasă, retard sever și jigodism purulent, ale conducerii redacționale. Citez din memorie: „Când nu vor mai fi la putere, voi, sugacii lor, îi veți ataca, în cel mai bun caz, vă veți face că plouă, veți arăta că nici nu știți ce este ăla usturoi, darmite să fi mâncat vreodată așa ceva, iar eu îi voi apăra”, scrie Curea în EVZ.

Acesta mai notează că mulți dintre cei care o critică au beneficiat de mii de euro sau și-au trimis copiii în străinătate datorită Udrei.

„Nu mă miră că părerea asta o au jurnaliștii care au tocat personajul dintotdeauna și nu ei sunt de disprețuit, dar nu prea o au, ci jurnaliștii care au primit sau au făcut bani serioși pe urma ei, care și-au trimis copiii la burse de studii de zeci de mii de euro grație relațiilor cu ea, care s-au mutat în vile și în apartamente de lux cumpărate la prețuri derizorii, pe baza unor telefoane date de ea, care au fost angajați, ei, nevestele, copiii și neamurilor lor, adică exact ăia care, într-o formă sau alta, au fost pricopsiți de ea.În general, așa cum am mai spus, cei care într-un cuvânt au fost botezați, într-o bătaie de joc ucigătoare, „deontologii”. Nu, nu am scris despre Elena Udrea, căreia îi doresc un copil dulce și sănătos, ci despre jigodism”, a încheiat Mirel Curea.