ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălina Pușcalău Dobrovolschi s-a alăturat echipei de jurnaliști moderatori ai emisiunii Prim-plan de la TVR1, din care mai fac parte Alina Stancu, Mihai Rădulescu și Claudiu Lucaci.
 
Dezbaterea zilei pe teme de actualitate, realizată de Știrile TVR, se vede de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 și TVR+. Emisiunea a revenit în grila TVR1, începând de luni seara.
 
Mihai Rădulescu este moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci va aduce invitați relevanți la Prim-plan marți, Mădălina Pușcalău Dobrovolschi va fi la cârma dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu va încheia seria emisiunilor Prim-plan a săptămânii.
 
Dacă Alina Stancu, Mihai Rădulescu și Claudiu Lucaci sunt jurnaliști pe care telespectatorii îi urmăresc constant la TVR, Mădălina Pușcalău Dobrovolschi revine la televiziunea publică după aproape 10 ani.
 
„Mă bucur să-i pot anunța pe toți cei care așteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorința de a oferi experiența mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potențialul ei și pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor și deloc la promovarea senzaționalului.

În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se și implice în a schimba ceva. Îi aștept, așadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediție specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice și interactive, așa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările și comentariile telespectatorilor”, spune Mădalina Pușcalău Dobrovolschi, cea care va modera ediția de miercuri a emisiunii Prim-plan de la TVR 1.