Fostul jurnalist Mălin Bot a făcut o gafă impardonabilă în timpul călătoriei pe care a făcut-o la Chișinău, zilele trecute. Activistul #rezist s-a fotografiat în fața unei statui despre care a crezut că îl reprezintă pe fostul lider sovietic, Iosif Vissarionovici Stalin.

„I-am arătat degetul lui Stalin, la Chișinău”, a scris fostul ziarist de la România Liberă pe pagina sa publică de facebook.

În realitate, însă, statuia îl înfățișează pe scriitorul rus Maxim Gorki, după cum i-au atras atenția mai mulți internauți. În apărarea jurnalistului se poate aduce faptul că atât Gorki cât și Stalin purtau mustață.

Cu toate astea, ar fi trebuit să știe că n-a existat vreo statuie a lui Stalin la Chișinău și mai sunt doar câteva expuse în aer liber, în întreaga lume.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.