ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou episod din serialul Memorialul Durerii este programat, sâmbătă, începând cu ora 18.00, la TVR 2, fiind al 5-lea episod din seria „Reeducarea de la Pitești-Drama unei generații”.

Potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a emisiunii, episodul de sâmbătă este dedicate lui George Cușa- O Rezistență eroică „Am fost bătut, dar n-am bătut pe nimeni”.

„În infernul dezlănțuit de securitate la Pitești au existat și oameni care nu au cedat. Unii dintre ei, puțini, au și supraviețuit, anume parcă pentru a spune lumii oroarea prin care au trecut”, se precizează în anunț.

Serialul Memorialul Durerii este produs de TVR2 în parteneriat cu APTR și Fundația Culturală „Memoria”-Argeș. Realizatorul serialului este Lucia Hossu-Longin, redactor: Doina Teodoru și producător: Alexandru Munteanu.