ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Găinușă intenționează să dea în judecată postul Radio 21, după ce reprezentanții companiei au întrerupt colaborarea, în mod unilateral, cu acesta.

"Reprezentanții din România ai Radio 21 au denunțat unilateral contractul dintre noi, acțiune nepermisă de clauzele inserate în contract. Acest contract valabil se încheie pe 30.06.2016.

In prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine. In consecință îmi rezerv dreptul de a cere concursul instanțelor de judecată pentru rezolvarea diferendului. Atât timp cât mi-am respectat întocmai obligațiile, fapt dovedit și de noua lor propunere, sunt pregătit să-mi apăr drepturile", a afirmat omul de radio pentru Ziare.com.

În ceea ce privește emisiunea Cronica Cârcotașilor, Găinușă a afirmat că a reluat legăturile cu Șerban Huidu, dar nimic mai mult.

"Am discutat cu Șerban, am reluat legăturile. Mă bucur că putem avea o relație normală. La Cronica Cârcotașilor însă nu mă întorc. Eu privesc spre viitor...", a spus Găinușă.