Tânărul prezentator radio-TV a anunțat luni într-o postare pe Instagram că familiei sale i se va adăuga un nou membru.

Anunțul este cu atât mai semnificativ cu cât a fost făcut chiar de Buna-Vestire, iar fericita mămică poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a vestit-o pe Fecioara Maria că va naște „Prunc din Duhul Sfânt”, cum spun colindele. Tot în versuri a dat vestea cea bună și Mihai, soțul Gabrielei, pe o rețea de social media:

"Astăzi, de Buna Vestire/ Vă dăm primii de știre: / Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?"

Mesajul este însoțit de o fotografie a familiei Morar în care apar părinții Mihai și Gabriela, alături de cele două fiice gemene, Mara și Cezara.

Deși în trecut a mai fost întrebat dacă nu-și dorește încă un copil, Mihai Morar a răspuns echivoc, spunând că nici nu mai știe cum e să schimbi scutece și că antrenamentul cu gemenele a fost unul destul de serios. De fapt, se pare că prezentatorul a păstrat secretul venirii pe lume a celui de-al treilea copil până când sarcina soției a devenit vizibilă, alegând momentul Bunei Vestiri pentru a împărtăși bucuria cu cei dragi.

Mihai Ionuț Morar este un prezentator de televiziune și radio, redactor și DJ român. Poate cea mai cunoscută emisiune a acestuia este matinalul de la radio Zu, pe care îl realizează alături de Daniel Buzdugan,fost prezentator al Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși din 2017 de la Iași.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews