Tânărul prezentator radio-TV a anunțat luni într-o postare pe Instagram că familiei sale i se va adăuga un nou membru.

Anunțul este cu atât mai semnificativ cu cât a fost făcut chiar de Buna-Vestire, iar fericita mămică poartă numele arhanghelului Gabriel, cel care a vestit-o pe Fecioara Maria că va naște „Prunc din Duhul Sfânt”, cum spun colindele. Tot în versuri a dat vestea cea bună și Mihai, soțul Gabrielei, pe o rețea de social media:

"Astăzi, de Buna Vestire/ Vă dăm primii de știre: / Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?"

Mesajul este însoțit de o fotografie a familiei Morar în care apar părinții Mihai și Gabriela, alături de cele două fiice gemene, Mara și Cezara.

Deși în trecut a mai fost întrebat dacă nu-și dorește încă un copil, Mihai Morar a răspuns echivoc, spunând că nici nu mai știe cum e să schimbi scutece și că antrenamentul cu gemenele a fost unul destul de serios. De fapt, se pare că prezentatorul a păstrat secretul venirii pe lume a celui de-al treilea copil până când sarcina soției a devenit vizibilă, alegând momentul Bunei Vestiri pentru a împărtăși bucuria cu cei dragi.

Mihai Ionuț Morar este un prezentator de televiziune și radio, redactor și DJ român. Poate cea mai cunoscută emisiune a acestuia este matinalul de la radio Zu, pe care îl realizează alături de Daniel Buzdugan,fost prezentator al Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși din 2017 de la Iași.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.