ACTUALIZARE 28.05/11:40 Jurnalistul Mihnea Măruță a anunțat că siteul mihneamaruta.ro nu-i aparține, după ce cineva i-a preluat identitatea fără acordul său.

„În perioada în care blogul meu a fost căzut, domeniul de internet care-mi poartă numele a fost cumpărat de altcineva. Noul proprietar refuză să-mi spună cine este și a început să posteze articole despre pariuri sportive”, a precizat jurnalistul.

Știrea inițială

Jurnalistul Mihnea Măruță și-a relansat siteul personal, www.mihneamaruta.ro, după ce a încheiat colaborarea cu publicația Pressone.

Pe siteul ziaristului se regăsesc, deocamdată, doar o parte dintre articolele pe care acesta le-a găzduit de-a lungul anilor pe platforma proprie.

Autorul și-a redeschis siteul cu un articol despre tenis. 


Jurnalistul Mihnea Măruță a fost între 2007 și 2008 redactor-șef la Cotidianul. După această perioadă, Măruță s-a retras la Cluj, unde s-a ocupat de proiectul oradecluj.ro. În iulie 2012, a revenit la București unde a fost redactor-șef la Adevărul, funcție pe care a ocupat-o până în luna decembrie a aceluiași an. Din 2015 până în mai 2019, a condus siteul pressone.ro.

 
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.