ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a pierdut meciurile din optimile Euro 2024 în fața Olandei. Meciul a fost dominat de olandezi, care au marcat câte un gol în fiecare repriză. Naționala României părăsește Euro 2024, dar a recâștigat ceva mult mai important: dragostea suporterilor pentru echipa națională, scrie Lucian Negrea de la ȘtiripeSurse.

Olanda a marcat primul gol în minutul 20 prin Cody Gakpo, cu un șut la colțul scurt, un gol luat ușor de Florin Niță. Al doilea gol al Olandei a fost marcat de către Malen, după o gafă uriașă în defensiva României. Drăgușin a încercat să protejeze mingea și să o lase să iasă în afara terenului, dar Gapko a fost mai rapid și a interceptat-o. A trimis-o în 6 metri, de unde Malen a îndeplinit o simplă formalitate. Golul 3 al Olandei a fost marcat tot de către Malen, care a scăpat pe contraatac. Jucători ai României, între care și Ianis Hagi și Vasile Mogoș, au fost accidentați violent de fotbaliștii olandezi, fără ca arbitrul să sancționeze intrările foarte dure ale adversarilor noștri.

”Vedeta” turneului final a fost galeria României, mai scrie sursa citată. Suporterii români și-au încurajat favoriții și au impresionat o lume întreagă. Chiar și la 3-0 pentru Olanda, suporterii români încurajau echipa, o dovadă clară că România și-a recâștigat suporterii și dragostea pentru echipa națională, conchide autorul știrii. VIDEO SpS de la început și de la final: