ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatoarea TVR Cluj, Irina Gașpar, a anunțat în direct că a fost dată afară de la studioul teritorial al postului public. Prezentatoarea emisiunii Regional Cafe a spus că toți colaboratorii TVR Cluj sunt în această situație, pentru că "nu mai sunt bani".

”Aseară, Clujul vuia de faptul că toți colaboratorii de la TVR Cluj sunt dați afară. Ăsta e într-adevăr adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoși. (...) Întrebarea fantastică era, dom'ne, mai facem astăzi emisiune sau nu mai facem?", a spus Irina Gașpar în matinalul de la TVR Cluj.

Realizatoarea TV a mai spus că ea a aflat miercuri seara de această decizie a managementului postului public, de a renunța la colaboratorii studioului TVR din Cluj.

”Aseară, Clujul vuia de faptul că toți colaboratorii de la TVR Cluj sunt dați afară. Ăsta e într-adevăr adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoși. Sau în sistem voluntariat. Asta, ce să zic, nu ar fi prima oară, că la câte acțiuni de voluntariat am făcut la viața mea, încă una în plus contează mai puțin. Probabil că aceste fapte bune vor fi trecute la catastif. Întrebarea fantastică era, dom'ne, mai facem astăzi emisiune sau nu mai facem? Sau eu fac emisiune sau nu mai fac?
 
Situația din TVR nu este una nouă, toată lumea o știe. Cum s-a pus problema? Ni s-a spus, domnilor colaboratori, nu mai sunt bani, dar dacă vreți să veniți la serviciu e ok. Sigur, eu am aflat aseară. Îmi făceam antrenamentele mele și când vin de la antrenament văd 1240 de apeluri pierdute, cam pe acolo. Mă întrebau ce s-a întâmplat. Nimic nu s-a întâmplat, pai nimic nu ți s-a întâmplat, dar nu o să mai primești bani. Am aflat aseară că nu mai am loc de muncă, de la prieteni”, a declarat Irina Gașpar, în direct, la TVR, potrivit paginademedia.ro.

TVR Cluj și-a anunțat miercuri, 6 aprilie, toți colaboratorii că sunt concediați, potrivit stiridecluj.ro.