ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În anul 2009, nominalizarea lui Klaus Iohannis ca premier din partea coaliției PNL-PSD-PC-UDMR fusese respinsă de Traian Băsescu, pe atunci președintele țării.

Site-ul de știri ziare.com a publicat în 14 octombrie 2009 un articol despre Klaus Iohannis, primar al Sibiului, articol care a fost scos în urmă cu o zi de pe site!

Informația a fost descoperită de Andrei Bădin și publicată pe pagina de Facebook a Narcisei Iorga. Iată ce se scria în articol:

- Iohannis e cercetat pentru neglijență în serviciu - dosar deschis în 12 iunie 2006.
- Dosarul a fost pasat între DIICOT și DNA, care DNA îl cercetase și pentru abuz în serviciu pentru dispozițiile de primar în vederea restituirii unor terenuri și că, în final, dosarul a ajuns înapoi la Curtea de Apel Alba Iulia.
- Iohannis e cercetat și pentru trafic cu copii și organe, iar dosarul a fost pus la adăpost de fosta sa iubită, Laura Codruța Kovesi.

Între timp, ziare.com a devenit unul dintre cei mai aprigi susținători ai lui Klaus Iohannis, ajuns în 2014 președintele României.

„Mi-e mie rușine să citesc ce putea să scrie atunci acest site. Deci, vedeți cum e viața de jurnalist? Bumerangul se întoarce și ți se înfige în frunte când îți e lumea mai dragă. De-aia e bine să fii independent și demn cât timp faci meseria asta, chiar dacă mori de foame”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.