ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Ovidiu Eftimie, unul din cei mai cunoscuți ziariști de la Times New Roman, a scris că regretă că l-a votat pe actualul președinte, Klaus Iohannis.

Într-o postare de pe blogul său, Eftimie afirmă că Iohannis s-a dovedit mai "ticălos" decât Ponta.

"Iohannis, un tip pe care nu l-am simpatizat niciodată, părându-mi un indolent oarecare, este mult mai ticălos. Într-un an de mandat a promulgat, ca președinte, cam toate legile ce dau avantaje politicienilor și aparatului de stat, a decorat comuniști și gunoaie într-o veselie, a avut grijă să protejeze băncile împotriva cetățenilor (întorcând legea dării în plată) și să susțină persoane extrem de dubioase în politică, începând cu Alina Gorghiu și terminând cu Cristian Bușoi", scrie Eftimie pe blog.

Eftimie mai consideră că actualului președinte îi este "scârbă de România".

"Preș în politica externă, într-o perioadă în care chiar puteam face scandal. Evident scârbit de România, într-un an de mandat a stat mai bine de 40% din timp afară dîn țară. Și-a făcut concediul în SUA, deja două bucăți, a început să-mi fie dor de manelistul de Băsescu pe pârtie la Predeal. Ăluia măcar nu-i era scârbă de țara asta. N-a reacționat la nici o critică, este imun la chestii de-astea, consilierul lui personal doarme ca un porc și nici nu schițează un gest. Se comportă cocalarește în lume (gestul cu paltonul pe mașină că nu i l-a luat nimeni a fost execrabil, gest de bișnițar, nu de domn)", notează ziaristul.

Postarea integrală o puteți citi AICI.