ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pomul de Crăciun, ca simbol al Pomului Vieții, și Moș Crăciun, ca expresie a Dăruitorului, provin din vechi tradiții creștine, nu sunt invenții împotriva Nașterii Domnului.

Rădăcinile lor biblice și liturgice, istoria și actualitatea lor. Replică la condamnarea lor severă de către un călugăr stareț.

Duminica a 28-a după Rusalii, a Sfinților Strămoși ai lui Hristos, 17.12.2023.

Părintele Bogdan Florin Vlaicu a slujit în biserica ortodoxă română „Sfinții Mucenici Ioan Valahul și Piat Romanul” din Charleroi, Belgia:

Dragi prieteni, vă invit vineri, 22 decembrie 2023, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 131 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Tatiana Petrache, patrolog, filolog și publicist, și părintele Tudor Ciocan, preot la Spitalul Foișor din București.

Vom vorbi despre semnificațiile duhovnicești ale Nașterii Domnului, tradițiile creștine de Crăciun, colinde, brad, Moș Crăciun, și evenimentele care au marcat sărbătoarea în ultimii 34 de ani.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare! Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii. Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

VIDEO MAI SUS