ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Echipa construită de Adrian Sârbu la ProTV se destramă cu o viteză uluitoare după ce omul de afaceri a părăsit grupul MediaPro la 1 ianuarie 2014.
 
După plecarea multor vedete ale postului, mare parte migrând către Antena 1, se pare că lovitura de graţie va fi "exitul" Andreei Esca. 

Rămasă fără The One care se închide din motive de faliment, ea ar putea rămâne și fără pupitrul Știrilor Pro TV, susțin cei de la National.

Potrivit aceleiași surse care citează informații din interiorul trustului media ratingul Știrilor Pro TV a fost unul mult mai bun cu Oana Andoni care până acum presta doar în week-end, decât cu Andreea Esca care era plecată să transmită de la Festivalul de la Cannes.

O decizie a boss-ului CME în România, Alexandras Cesnavicius, este așteptată în curând mai susțin sursele citate care remarcă și faptul că Andreea Esca e ultima membră a fostei conduceri a Pro TV din vremea lui Adrian Sârbu, cercetat în mai multe dosare penale.