ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știrea că sociologul Mirel Palada l-a pocnit pe senatorul USR Mihai Goțiu a făcut turul României în cursul serii de ieri. Azi, joi 14 septembrie, au apărut primele imagini cu incidentul în cauză.

Mai precis, cu reacția moderatoarei Nadia Ciurlin, care vizibil speriată, cere să fie apelată Poliția.

„Astăzi (miercuri seară - nr.) am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin, pe Facebook.

Senatorul, care s-ar fi ales cu ”o buză spartă și un picior julit”, a mers la Institutul de Medicină Legală și va depune plângere la Poliție.