ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pro Tv îşi minte seară de seară telespectatorii, fără nicio remuşcare. Iată două noi dovezi. După ce au spus că Ferma Vedetelor se filmează „într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern”, situat „la poalele munţilor, într-un cadru de basm, pe drumuri şerpuite, peste văi şi râuri”, s-a aflat că de fapt locul se află lângă Bucureşti, mai exact în pădurea Cocani.

Acum, telespectatorilor li se spune că vedetele sunt „închise” în cabană. Iată însă că cei de la Click! l-au prins pe Augustin Viziru, unul dintre concurenţi, la poker! Nu o dată, ci chiar de două ori.

O altă minciună a celor de la Pro Tv a fost Paştile. Luni, 13 aprilie, în cea de-a doua zi de Paşti, la PRO TV îi vedeam pe concurenţii de la Ferma vedetelor ciocnind ouă roşii şi sărbătorind Învierea. Au mimat exemplar căci, de fapt, acele filmări s-au înregistrat pe 12 martie, cu o lună în avans. Până şi decorul i-a trădat căci, în martie, pădurea de la Cocani era uscată şi plină de noroi, iar în realitate, în ziua de Paşte, codrul era verde şi trezit la viaţă. Iată mai jos imaginile publicate de cei de la Click!