Pro Tv îşi minte seară de seară telespectatorii, fără nicio remuşcare. Iată două noi dovezi. După ce au spus că Ferma Vedetelor se filmează „într-un loc izolat și lipsit de confortul stilului de viață modern”, situat „la poalele munţilor, într-un cadru de basm, pe drumuri şerpuite, peste văi şi râuri”, s-a aflat că de fapt locul se află lângă Bucureşti, mai exact în pădurea Cocani.

Acum, telespectatorilor li se spune că vedetele sunt „închise” în cabană. Iată însă că cei de la Click! l-au prins pe Augustin Viziru, unul dintre concurenţi, la poker! Nu o dată, ci chiar de două ori.

O altă minciună a celor de la Pro Tv a fost Paştile. Luni, 13 aprilie, în cea de-a doua zi de Paşti, la PRO TV îi vedeam pe concurenţii de la Ferma vedetelor ciocnind ouă roşii şi sărbătorind Învierea. Au mimat exemplar căci, de fapt, acele filmări s-au înregistrat pe 12 martie, cu o lună în avans. Până şi decorul i-a trădat căci, în martie, pădurea de la Cocani era uscată şi plină de noroi, iar în realitate, în ziua de Paşte, codrul era verde şi trezit la viaţă. Iată mai jos imaginile publicate de cei de la Click!

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews