ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Producția emisiunii ”Cartea cea de toate zilele”, realizată de Cezar Paul-Bădescu și difuzată pe TVR 2, a fost sistată, din cauza problemelor financiare ale televiziunii publice.

”Din cauza problemelor financiare ale TVR, producția emisiunii «Cartea cea de toate zilele» a fost sistată. De acum, se vor difuza numai reluări (cât se vor mai difuza și ele)”, a anuțat realizatorul pe pagina lui de Facebook.

El a adăugat că singura soluție care i-a fost sugerată a fost găsirea unui sponsor. ”Dar unde să găsești așa ceva?”, a scris Cezar Paul-Bădescu.

”Se împlinesc aproape doi ani de când fac această emisiune și m-am bucurat că pledoaria mea pentru lectură a fost apreciată de public și a ajuns inclusiv la persoane care nu obișnuiesc să citească. Când ești oprit pe stradă să ți se spună «dom’le, eu nu prea le am pe-ăstea cu cititul, dar cum se numește cartea aia pe care ați prezentat-o?», simți că ai repurtat cu adevărat o victorie. Și ești răsplătit pentru munca ta”, a mai scris realizatorul.