ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informația conform căreia câteva posturi de televiziune, inclusiv PRO TV și Realitatea TV, nu au prezentat în mod echitabil schimbările din legile justiției, a fost comentată de către profesorul Radu Baltasiu de la Universitatea București.

Profesorul universitar a spus că televiziunea Pro TV „este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului” din istoria României.

„Dar ProTv este responsabilă pentru cea mai mare campanie de spălare în masă a creierului, creând „generația Pro” - prima generație derutată din istoria țării, experimentul având loc acum 21 de ani nu sub imperiul fricii, ca în comunism, ci sub semnul „plăcerii” și al desfătării prin „știrile de la ora 5”, cu găini fugărite și fetițe mulato-decoltate și filme, dimpreună, desigur, cu alții (găina care a născut pui vii, dacă nu mă înșel, vine de la Evenimentul Zilei, patentată de Ion Cristoiu, după principiul că publicul idiotizat cumpără mai multă presă)”, a comentat profesorul Baltasiu.

Pe lângă cele două televiziuni, CNA a stabilit că în aceeași culpă se află și posturile de radio Europa FM (acționariat german) și RFI (controlat de statul francez).