ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai recent episod din serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la buget, prezintă un moment în care personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un local și îl încurajează să-și declare orientarea homosexuală.

În episodul 7 din filmul serial Profu’, personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un bar pentru homosexuali.- „Unde m-ați adus?”, întreabă elevul.

- E un bar care tolerează și altă orientare sexuală”, răspunde Profu’.

În continuare, Profu’ încurajează elevul să-și recunoască orientarea sexuală, arătând spre cuplurile de homosexuali din local.

-„Uită-te în jur, vezi altceva decât oameni care se iubesc? Oameni normali. Vezi oameni care din cauza unor preconcepții se ascund. Își ascund iubirea. Oameni normali...au alte preferințe sexuale. Nu e nimic în neregulă cu tine”, îi spune profesorul elevului.

Serialul Profu’ este prezentat pe site-ul Protv drept „o comedie educată, un film realizat cu sprijinul Guvernului României”.

Serialul Profu’, scrie Paginademedia.ro, îl are pe actorul Andi Vasluianu în rolul principal și este realizat după o licență international, respectiv  producția germană „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în urmă cu zece ani.

Pentru realizarea filmului, ProTV a primit din schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice un buget de 2,2 milioane de lei.
 
Pro TV a mai primit bani de la stat pentru realizarea unui serial copiat de la turci, dar și pentru serialul „Las Fierbinți”.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews