Publicistul Iulian Capsali este, începând de azi, noul director editorial al României Libere. Capsali, în vârstă de 53 de ani, a colaborat în ultimii ani cu publicația ActiveNews.ro, iar în trecut a fost realizator de emisiuni culturale în mass-media.

A realizat mai multe filme documentare, unul fiind premiat în anul 2004, de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România cu premiul Opera Prima al APTR. Alt documentar, „În spatele istoriei”, a fost selecționat la festivalul de film documentar ASTRA de la Sibiu, în anul 2007.

În 2014 a candidat ca independent la alegerile europarlamentare, cu o platformă pro-familie și pro-creștină asumată. Adept al suveranității naționale, Capsali l-a susținut pe președintele Donald Trump în cursa pentru fotoliul de lider de la Casa Albă.

România Liberă este cel mai vechi ziar românesc, fiind fondat în 1879 și relansat apoi în 1989. 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews