ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezvăluirile colonelului (r) Daniel Dragomir despre presupusele legături dintre reprezentanții Hotnews, Digi 24 sau B1 TV cu fostul șef al SRI, generalul (r) Coldea, l-au determinat pe publicistul Iulian Capsali să afirme că misiunea acestor organe de presă este aceea de a distruge elementele de „identitate umană și națională”.

„Deglobalizarea NU poate fi făcută fără desființarea Statului Paralel! Nu este deloc de mirare că oficinele Noii Securități din presă - 
- Hotnews, Digi24, România Liberă, denunțate aseară de un om din interior, dar știm că nu sunt singurele - sunt și cele mai virulente împotriva Bisericii și a Referendumului pentru normalitatea familiei. Pentru că gen. Coldea avea misiunea dată de corporatocrație ca să distrugă aceste elemente de identitate umană și națională. Misiune care nu a fost abandonată de cozile de topor din servicii și presă nici astăzi.

Influența demenților mesianici globaliști de tipul Soros este încă extrem de puternică în servicii și implicit în presă, iar adevărata libertate a României va fi dobandită odată cu DEGLOBALIZAREA acestor vectori implicați în societatea noastră, care produc destabilizarea României cu scopul de fi ușor masticabilă de către Nouă Ordine Mondială.
Ideologia LGBT (sexo-marxistă) este impusă în România mai ales cu ajutorul serviciilor și a presei, a Statului Paralel care nu numai că este complet străin de agenda națională, dar o subminează clipă de clipă”, a scris regizorul Iulian Capsali pe facebook.