Dezvăluirile colonelului (r) Daniel Dragomir despre presupusele legături dintre reprezentanții Hotnews, Digi 24 sau B1 TV cu fostul șef al SRI, generalul (r) Coldea, l-au determinat pe publicistul Iulian Capsali să afirme că misiunea acestor organe de presă este aceea de a distruge elementele de „identitate umană și națională”.

„Deglobalizarea NU poate fi făcută fără desființarea Statului Paralel! Nu este deloc de mirare că oficinele Noii Securități din presă - 
- Hotnews, Digi24, România Liberă, denunțate aseară de un om din interior, dar știm că nu sunt singurele - sunt și cele mai virulente împotriva Bisericii și a Referendumului pentru normalitatea familiei. Pentru că gen. Coldea avea misiunea dată de corporatocrație ca să distrugă aceste elemente de identitate umană și națională. Misiune care nu a fost abandonată de cozile de topor din servicii și presă nici astăzi.

Influența demenților mesianici globaliști de tipul Soros este încă extrem de puternică în servicii și implicit în presă, iar adevărata libertate a României va fi dobandită odată cu DEGLOBALIZAREA acestor vectori implicați în societatea noastră, care produc destabilizarea României cu scopul de fi ușor masticabilă de către Nouă Ordine Mondială.
Ideologia LGBT (sexo-marxistă) este impusă în România mai ales cu ajutorul serviciilor și a presei, a Statului Paralel care nu numai că este complet străin de agenda națională, dar o subminează clipă de clipă”, a scris regizorul Iulian Capsali pe facebook.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews