ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mutare surpriză a patronului de la România liberă, Dan Grigore Adamescu: Rareș Bogdan, realizatorul de la Realitatea TV, a fost numit director editorial.

Potrivit paginademedia.ro, Adamescu și moderatorul de la Jocuri de putere au discutat de câteva săptămâni despre această variantă și au ajuns la un acord în ultimele zile. Până în prezent, conducerea editorială a ziarului era exercitată de Dan Cristian Turturică, în calitate de redactor-șef. Poziția de director editorial nu exista în redacție. Redacția România liberă numără aproximativ 20 de ziariști.

Redacția România liberă a fost înștiințată astăzi că Rareș Bogdan va conduce editorial ziarul, dar nu s-au oferit detalii clare legate de noua structură ierarhică a redacției. Până la ora redactării știrii, Rareș Bogdan nu a putut fi contactat.

Adamescu le-ar fi reproșat ziariștilor de la România Liberă că nu au fost alături de el în problemele pe care le-a avut cu justiția în timpul guvernării Ponta.