Președintele CE, Donald Tusk, a anunțat joi seara acordul liderilor europeni pentru prelungirea cu 6 luni a sancțiunilor economice impuse Rusiei. 


Donald Tusk anunță pe Twitter acordul pentru prelungirea sancțiunilor economice împotriva Rusiei, acestea fiind orientate în special către bănci și companii din Rusia. Astfel, noul termen este începutul anului 2018, dar nimic nu garantează că aceste sancțiuni nu vor fi prelungite și în acel moment.

Instituțiile vizate de sancțiuni sunt legate în special de domeniul apărării, sancțiunile actuale ajungând aproape de data scadenței, sfârșitul lunii iulie. Sancțiunile pentru Rusia vin în special pentru rolul în conflictele din Ucraina, care au dus la ruperea forțată a teritoriului peninsulei Crimeea în favoarea Rusiei


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.