ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragoș Pătraru și Ionuț Cristache se amenință cu bătaia și amintesc de DNA, într-un schimb acid de replici.

Realizatorul emisiunii „Starea Nației” este furios pe colegul său pentru că are o „audiență infimă” și promite să-l caute și să-l „joace în picioare”.

Cristache ripostează virulent, amintind că numele „coleguțului” său Pătraru apare în rechizitoriile procurorilor DNA, din dosarele lui Sebastian Ghiță.

„Cea mai mare frică a mea, când mă uit dimineața pe audiențe și eu am de astea rele dimineața, deci mă doare ficatul, m-a lăsat săptămâna trecută Cristache la 0,1. Deci am zis a doua zi că intru în turnul ăla și-l caut, nu știu unde are biroul, și-l joc în picioare. Deci am avut așa o pornire, mă doare ficatul, mi se pune splina, este ceva fizic”, a spus Dragoș Pătraru, la dezbaterea deschisă despre „Frica în presa românească”.

„Reacția „coleguțului” nu mă surprinde absolut deloc. Asta știe el să facă mai bine. Zgomot. De multe ori pentru nimic. Așa s-a brănduit, așa trăiește, așa probabil o să moară. Profesional. Cu banana în mână, printre tarabe! (...) Personal cred că Dragoș își pregătește un exit de la TVR. (...) Dar despre ce vorbește Pătraru? Săptămâna trecută am avut o ediție, într-adevăr, cu un final de 0,1, pe publicul comercial, la ieșirea în pub. A fost o dezbatere pe educație. Dar ce argumente mai are „coleguțu” pentru celelalte zile. Să o luăm cu ziua de luni…. L-am lăsat în 1,5 s-a dus în 1,7! Curat perfomanță! Marți l-am bătut, miercuri l-am bătut. Păi, ce-am făcut, măi nene, măh? Eu am o echipă de 3 oameni, el o echipă de 14, 15! Nu știu câți sunt exact, dar cred că atâția ies la numărătoare (no offense-jos pălăria pentru echipa sa și mai ales pentru a mea). Păi cine te împiedică, nene, să te duci în 2,5 când eu te las în 1,5. Și, atenție, el este omul fără concurență! Aleargă singur și iese mereu pe locul 5,6,7!​​​​​​​

Cât privește invitații politicieni „penali” și analiștii care nu mai au loc în studiourile altor televiziuni…. Asta cu „penalii” nu știu dacă sună chiar bine, nu eu apăream prin rechizitoriile DNA, în dosarele lui Sebastian Ghiță, ci deontologul nostru de serviciu, acest alintat al rebeliunilor media. Sfat, când arunci piatra ai grijă să nu ți se întoarcă în dinți! Cum sunt unii, par mai deștepți la televizor”, arată Ionuț Cristache, într-o replică oferită pentru stiripesurse.ro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews