ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antena TV Group a anunțat o nouă structură executivă, după ce Sorin Alexandrescu, CEO al grupului, a fost condamnat, în primă instanță, în dosarul de șantaj Antena-RCS & RDS.

Isabella Carmu, channel manager Antena 1, va ocupa funcția de general manager al companiei, în timp ce Cristian Ionescu, channel manager Antena Stars, va avea rolul de deputy general manager.

Comunicatul nu precizează ce se întâmplă poziția lui Sorin Alexandrescu, dar reprezentanții de comunicare Intact au precizat pentru HotNews.ro că funcția de CEO s-a desființat și că Sorin Alexandrescu nu va mai face parte din conducerea trustului.

Isabella Carmu și Cristian Ionescu vor coordona întreaga activitate operațională a televiziunilor parte a Antena Group, precum și a platformelor digitale ale companiei, potrivit digi24.ro.

În dosarul de șantaj asupra RCS & RDS, Sorin Alexandrescu a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare. Dan Voiculescu, aflat deja în spatele gratiilor, a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Fostul șef ANAF a fost condamnat la doi ani cu executare, iar Camelia Voiculescu, doi ani cu suspendare.