Cititorii ActiveNews își doresc revenirea Basarabiei alături de patria Mamă, România, relevă un sondaj de opinie publicat pe siteul ActiveNews.ro.

Astfel, peste 60% dintre respondenți au răspuns că își reunirea celor două maluri ale Prutului, în timp ce doar 17% s-au pronunțat împotrivă. O altă categorie de cititori a fost aceea care dorește Unirea, dar nu crede că este posibilă în actualele condiții politice și sociale de pe scena internațională.

La sondajul inițiat acum trei săptămâni au răspuns 9121 de cititori unici.
 

 
Următoarea întrebare pe care o lansează ActiveNews.ro pentru cititorii săi este:  Ar trebui ca România să intre în grupul de la Vișegrad, alături de Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia?

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews