ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mi-a fost, la o zi după ce îl redeschisesem şi aveam deja 1000 de prieteni recâştigaţi într-o zi, închis contul pentru a doua oară. Din nou, fără nicio explicație. 

Cenzura Big Brother deja nu mai umblă cu mânuși. E pe faţă.
Interesant, nu-i aşa? Avem parte de o lume liberă care nu vrea să se treacă de aparenţe. Totul trebuie să fie în limita corectitudinii politice integrale. Toţi nebunii au voie la cont pe facebook, dacă intră în tiparele politicii globaliste, inclusiv activiştii ISIS. Este semnul că sunt un pericol pentru anumite interese.

Am fost cu familia la hramul unei bisericuţe de la marginea Bucureştiului - pentru că Sf. Ioan Rusul, prăznuit astăzi, este şi ocrotitorul casei noastre. Ca o paranteză, slujba a fost tulburată de zecile de elicoptere militare care zburau la o înălţime medie spre Dobrogea. În fine, pe drumul de întoarcere am primit telefon de la un prieten care m-a anunţat că mi s-a închis - oare sub ce motiv? - pentru a doua oară contul personal. Faptul că s-au grăbit, îmi arată că ceva se petrece, undeva se pritoceşte o acţiune într-un timp relativ scurt. Nu ştiu ce anume, pot doar să bănuiesc faptul că libertăţile cetăţeneşti vor fi restrânse şi acum îşi pregătesc terenul. Canalele de comunicare ale celor care nu sunt în asentimentul profeţilor Minunatei Lumi Noi trebuie astupate cu osârdie.
Voi continuă să îmi cer dreptul la libertatea opiniei.

Cu Dumnezeu înainte!


PS Mulţumesc tuturor celor care s-au solidarizat cu mine în această luptă inegală. Sfântul Ioan Rusul, ale cărui moaşte sunt în Grecia (în fond, asta este ortodoxia, nu are graniţe) să ne dea puterea de a rezista acestui val de ideologie anticreştină.