ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statuia lui Mircea Vulcănescu din Piața Sf. Ștefan, cea pe care voia să o demoleze Institutul Elie Wiesel în baza unor acuze complet false - după cum a demonstrat în mod absolut clar președintele Academiei Române -, a fost profanată azi noapte cu o zvastică exact în timp ce tinerii de la Honor et Patria, NOI și Camarazii se reuneau în centrul Capitalei pentru a curăța de inscripții comuniste și anarhiste clădirile Bucureștiului.

 

Tinerii de la Honor et Patria, NOI și Camarazii, care își propuseseră să efectueze în folosul cetățenilor muncă patriotică pentru mizerabilul oraș în care trăim, murdărit zilnic pe toate zidurile și clădirile Centrului, sub ochii Poliției, și lăsat ca o cocină de Primăria Capitalei, au fost agresați de efective impresionante ale Jandarmeriei, fără nici un motiv, dovedind astfel și faptul reprobabil că stau să consume banii contribuabililor urmărind comunicațiile unor tineri și sărind pe ei, în timp ce infracționalitatea, crimele, violurile cresc pe zi ce trece iar mafia, inclusiv din sânul MAI, își face de cap.

Coincidență? - exact în timp ce tinerii puși pe curățat zidurile Capitalei erau înconjurați și asaltați de forțele Jandarmeriei, statuia lui Mircea Vulcănenescu din sectorul 2 al Capitalei era profanată cu o zvastică, după cum se vede în imaginile de aici.

Se pune întrebarea firească: Jandarmeria a ajuns să profaneze cu zvastici la provocare statui ale Bucureștiului?

Și aberația organelor merge mai departe: ajunși în Piața Sfântul Ștefan pentru a înregistra sacrilegiul, tot tinerii de la Honor et Patria și Legitimă Apărare au fost cei legitimați de Poliție. 

Să amintim că aceste acte reprobabile - se observă și cam aceeași mână! - s-au mai întamplat la Biserica din Titan și statuia lui Nicolae Paulescu fără ca celebrele organe ale Poliției Române doar cu numele să găsească vreodată făptașii, în ciuda camerelor dispuse în locurile respective.

Se pune din nou întrebarea: oare pentru că chiar organele dăduseră cu spray? Sau protejații lor?

VIDEO cu profanarea și asaltul Statului Polițienesc asupra locuitorilor cinstiți ai Capitalei: