ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rapperul Stelian Crăciun, mai cunoscut ca Cedry2k, a ținut să-și îndemne fanii să sprijine campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”.

Într-un scurt mesaj pe pagina sa de facebook, Stelian Crăciun le-a transmis celor peste 12.000 de persoane care-l urmăresc: ”Sprijiniti „ActiveNews”, un site cu adevarat românesc!” 
 
Cedry2k este unul dintre cei mai de succes artiști hip-hop români. Cedry2k s-a remarcat prin mesajele legate de istorie, credință sau patrie pe care le transmite prin cântecele sale. Ultimul său album se numește Școala Veche, iar în 2014  a scos foarte apreciatul EP intitulat „Sfinții închisorilor”.

Reamintim că această campanie de fonduri este destinată strângerii banilor necesari pentru ca ActiveNews să ființeze și în 2020 și se termină la 31 decembrie 2019.

Până acum am strâns 15.610 euro din 75.000.

Stelian Crăciun se alătură celorlalte personalități care au susținut public campania noastră: Aureliu Surulescu, tenorul Vlad MirițăDr. Pavel Chirilă, fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României, George Ogăraru, actrița Ioana Picoș, maestrul Dan Puric, istoricul și deputatul Daniel Gheorghe, dar și regizorul Iulian Capsali.