ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stelian Tănase a fost prezent luni seară în studioul televiziunii pe care o conduce, în emisiunea lui Sorin Avram. Tănase a vorbit despre posibilitatea ca el să fie schimbat de la șefia TVR în urma votului din Parlament de miercuri.

"A fost o perioadă frumoasă, am avut multe de învățat. Nu sunt o victimă. Un om serios nu are ce căuta în politică", a spus Tănase în emisiunea lui Avram.

"Le-am spus că nu sunt un chelner pe care să-l inviţi seara, la masă, când bei un şpriţ”, a spus Stelian Tănase, preşedintele director general al TVR, referindu-se la reproşul care i s-a adus că nu a fost prezent la şedinţa comisiilor reunite de cultură, de săptămâna trecută, în care s-a decis respingerea raportului TVR. Guvernul Ponta este dator, pentru că a semnat un memorandum că se măreşte taxa tv”, a mai spus Stelian Tănase, potrivit reportervirtual.ro.

Raportul de activitate al TVR pe anul 2014, care a fost respins de Comisiile pentru Cultură, va fi dezbătut şi votat în plenul reunit al Parlamentului în şedinţa de miercuri, conducerea TVR putând fi astfel demisiă o dată cu acest vot, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.