ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al RCS&RDS este urmărit penal, se spune într-un comunicat al DNA. Chiar dacă este una dintre cele mai surprinzătoare informații, mai ales că RCS&RDS abia ce s-a listat la Bursă, știrea nu a prezentat interes pentru „tinerii frumoși și liberi”.

„Câte share-uri am văzut la știrea asta de la comunitatea #rezist? Câte știri despre subiect am văzut pe Digi24.ro (la o căutare după numele directorului general cam zero, după RCS DNA una)? Să fim corecți până la capăt și interesați de justiție până la capăt... justiția era oarbă, nu? Sau se uită la Digi?”, spune Vlad Fiscutean specialist în branding, comunicare integrată și fondatorul paginii de facebook "Români celebri".

„Câți vor protesta anulându-și abonamentele la net pe principiul "nu mai cumpărăm produsele care-și fac reclamă la celelalte televiziuni care-s anti-justiție"? Măsura a cât de mult ne pasă de justiție se vede atunci când suntem noi subiectul ei”, continuă Fiscutean pe pagina de Facebook.

„Pe mine, da, mă interesează. Scriu și acum, am scris și atunci. Pe alții... alții o folosesc așa ca retorică, un băț de lovit în adversar și când vine vorba de ei se eschivează și intră în mecanismul de apărare al raționalizării motivelor pentru care au făcut acest lucru (arhitecunoscut de psihologi).

Deci, cine suferă de "pesedism" pe bune? Nu asta e esența "pesedism"-ului în ochii românilor: "ciocu mic", "la noi nu se aplică", "mai bine să nu se afle", "o facem pe ascuns" etc. Cine se comportă așa, nu mișcarea rezist dupa cum se poate observa acum? Păi nu erau altfel? Doar aparent... :)))

Dar să-l intrebam pe Moise Guran, că el era cu economia, justițiarismul și cifrele și... de fapt toate domeniile :))))”, a încheiat Vlad Fiscutean.