ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenorul Vlad Miriță, unul dintre cei mai talentați muzicieni români, se  implică în campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”, eveniment menit să adune fondurile necesare existenței siteului nostru și anul viitor. Până acum, am strâns 12.372 euro din cei 75.000 necesari. 

În mesajul său, Vlad Miriță afirm că este datoria celor care cred în valorile binelui să se coaguleze pentru a proteja „celulele cele bune”.

„Citesc ActiveNews încă de la începuturi. Am citit constant - și continui să o fac. Am înțeles în timp că e important să te informezi din surse oneste și mai ales ca informația, dacă tot o asimilezi, e bine să fie valoroasă.

Timpul e foarte important - și în era scroll-ului, în contextul în care foarte mult se merge pe content de consum - apreciez mult efortul ActiveNews, efort care se concretizează în informație de calitate, importantă, pentru că mă respectă în felul ăsta pe mine ca cititor ...și nu îmi pierde timpul. 

Cel mai important aspect pentru mine  a fost că, de-a lungul timpului ActiveNews nu a ezitat sa scrie articole "Pro Life” , articole cu subiect istoric, articole din zona identitară ... am simțit că e o voce importantă care subliniază subiecte esențiale, trecute cu vederea de cele mai multe ori de presa „main stream”. 

Știu că sunt mulți cei care au observat aspectele astea, și vreau să le spun că eu mă alătur celor care donează pentru ActiveNews - și vreau să-i încurajez să doneze și ei, fiecare cum poate ...dar să o facă, pentru că trebuie să funcționăm ca un organism viu - ca niște anticorpi ai societății mai bine zis - și să protejăm celulele cele bune...pentru că cele rele - nu știu cum fac, dar se descurcă de minune.

Totuși...eu donez și cred că și tu o vei face...pentru că înțelegi”, ne-a declarat el.

Vlad Miriță a fost una dintre cele mai puternice și curajoase voci din ultimii ani în susținerea valorilor creștine și naționale. A  participat la Marșul pentru Viață, a susținut Referendumul pentru familie, dar și multe alte cauze nobile.


Tenorul Vlad Miriță se alătură echipei personalităților care și-au arătat adeziunea publică la campania noastră: Dr. Pavel Chirilă, fostul jucător al echipei naționale de fotbal a României, George Ogăraru, actrița Ioana Picoș, maestrul Dan Puric, istoricul și deputatul Daniel Gheorghe, dar și regizorul Iulian Capsali.