ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A fost tensiune maximă între invitații emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan. 

Jurnalistul Stelian Negrea povestește, într-o postare pe Facebook, că redactorul șef de la Adevărul, Liviu Avram, l-a amenințat după ce s-a încheiat emisiunea, spunându-i că îi pare rău că nu poate să-i facă ce i-a făcut Mirel Palada lui Mihai Goțiu. 

Motivul: Stelian Negrea le-a explicat invitaților că în opinia sa „DNA orbecăie în jurul lui Liviu Dragnea”, făcând trimitere la dosarul „TelDrum”.

„Cel mai mult mă încântă că după ce s-a încheiat emisiunea Jocuri de putere cu Rareș Bogdan redactorul șef de la Adevărul, Liviu Avram, mi-a spus chiar în platou că „cel mai mult îi pare rău că nu poate să-mi facă ce-a făcut Palada".

În toată emisiunea le-am explicat că în opinia mea, care poate fi greșită, DNA orbecăie în jurul lui Liviu Dragnea și asta i-a scos din minți.

Pe mine mă exasperează că vorbim de cel puțin 10 ani de Tel Drum, care a câștigat contracte cu statul de vreo 500 milioane euro, și posibilitatea ca Liviu Dragnea să fie beneficiarul real al acestei afaceri și nici o instituție a statului român nu a produs încă o dovadă că doar de aceea le plătim cu vârf și îndesat.

Și chiar și în acest caz nu aș da nimănui un cap în gură iar în seara aceasta nici nu aș fi așteptat senin ca Goțiu.”, scrie Stelian Negrea, pe Facebook.