ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Thinkspot, rețeaua socială creată de către gânditorul canadian conservator Jordan Peterson va fi gata de lansare în 8-10 săptămâni, a anunțat un comunicat de presă.

Ințial, membrii acestei noi platforme sociale, vor fi acceptați doar pe bază de invitație. Prioritate vor avea cei care sunt deja pe lista de așteptare, iar noile invitații vor fi trimise începând cu data de 30 de septembrie, precizează sursa citată.

„Misiunea noastră, la thinkspot, va fi promovarea unui discurs respectuos și semnificativ care să permită schimbul liber al ideilor inteligente, incitând utilizatorii să provoace perspective și să descopere puncte de vedere informate și interesante”, se arată în mesaj.

Printre oportunitățile anunțate de noua rețea se anunță posibilitatea accesării unei librării media oferite de contributori variați, participarea la evenimente exclusiv, precum și explorarea unor subiecte diverse din partea experților thinkspot.