ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un dialog între antreprenorul și filozoful Pompiliu Diplan și dr. Răzvan Constantinescu, despre pandemia cu Covid-19, a fost șters de pe youtube la doar două zile după publicare.

Dialogul, care dura 2 ore și 12 minute, a fost publicat vineri seara pe mai multe platforme, inclusiv pe Youtube și Facebook. Pe Youtube, postarea a rezistat doar două zile, Dr. Constantinescu anunțând luni dimineață că filmul a fost eliminat de pe platforma deținută de Google.

„DOUĂ ZILE. Atât a rezistat interviul pe YouTube până ce vigilența tovarășilor să-l neutralizeze ca fiind un element dușmănos. În aceste două zile, filmul a reușit să adune aproape 1,5 milioane de vizualizări: 250.000 pe canalul YouTube al realizatorului Dobre Dan George (unde a fost cenzurat), 84.000 pe pagina mea de Facebook, 930.000 pe platforma Truth for Life și încă vreo câteva sute pe alte canale de YouTube (unde încă mai rezistă). Având elemente de pornografie, șovinism și violență și prezentând date false despre pandemie, era normal să fie interzis. Poate dacă includea ceva accente de pedofilie ar mai fi avut vreo șansă să rămână.

Fiind și extrem de furios, îmi dau seama de nesăbuința de a fi sugerat că părăsesc ”scena”. Nu! Din contra, voi fi și mai activ. Iaca, mă răzgândesc și eu ca Băsescu!”, a anunțat Dr. Constantinescu.
 
În film, Dr. Constantinescu nu contestă existența virusului, dar afirmă, printre altele, că măsurile luate la nivel global au fost o „exagerare uriașă a unei afecțiuni infecțioase, nu mult diferită de gripa obișnuită”.
 
El a mai spus, de-asemenea, că inventarea unui vaccin pentru Covid-19 este puțin probabilă, iar îndemnurile de „a sta în casă până se inventează vaccinul” reprezintă minciuni.
 
Dr. Constantinescu mai spune că mass-media a contribuit din plin la sporirea psihozei, pentru a se justifica măsurile exagerate de care menționa anterior.