Alex Costache, jurnalist la Televiziunea Română, a scris pe facebook că procurorul special Robert Mueller este „creatorul binomului din România”.

Ziaristul de la postul național a mai spus că „nu o să scăpăm de aștia până nu scăpăm de Trump”.

„Nu o să scăpăm de ăștia până nu scăpăm de Trump. Eu personal sunt convins că procurorul special Robert Mueller, fost șef al FBI, îi va veni de hac. E oricum interesant cum fostul primar al NY „avocatul” lui Trump, Rudy Giuliani „condamnă” protocoalele binomului, iar Robert Mueller este creatorul binomului din România. Mai jos o declarație interesantă a lui Strump din 23 august”, a notat Costache pe facebook.
 
Alexandru Costache face referire la scrisoarea semnată de consilierul juridic al Președintelui SUA, Rudy Giuliani, prin acesta denunța „excesele DNA sub conducerea Laurei Codruța Koveși”.
 
Robert Mueller este fostul director al FBI (Biroul Federal de Investigații din SUA) care conduce o anchetă pentru a determina dacă există legături între campania președintelui Donald Trump și Rusia, dar și pentru a investiga în ce măsură alte țări s-au implicat în campania prezidențială din 2016.
 
Dacă afirmațiile lui Costache sunt reale, ar însemna că Mueller a acționat în calitate de șef al FBI, având în vedere perioada semnării protocoalelor DNA-SRI. Acuzația că FBI s-ar fi implicat direct în activitatea DNA a mai fost lansată în spațiul public de către adversari ai DNA, ceea ce nu este cazul jurnalistului Costache, un susținător al instituției condusă pe Laura Codruța Koveși în trecut. Că lupta anti-corupție a fost condusă din afara țării a acuzat și jurnalistul american Jacob Grandstaff, într-un interviu acordat ActiveNews.
 
Alex Costache a anunțat zilele trecute că l-a dat în judecată pe fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, pentru că acesta l-ar fi calomniat făcându-l agent plătit al SRI.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews