ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un jurnalist de la Realitatea TV, cu experiențp de peste 10 ani în mass-media, a devenit ofițe r de presă al Serviciului Român de Informații, anunță stiripesurse.

"Dragilor, mi-am luat o vacanta lunga si de reflectie de la Realitatea TV. Ma odihnesc, dar fac si lucruri interesante. Imi intensific proiectele de comunicare publica, sustin niste examene si este posibil ca dupa vacanta sa fac cu totul altceva. Pana atunci, va doresc o vara linistita!", scria Ovidiu Marincea în ultima zi de muncă la Realitatea TV.

De la încadrarea în SRI, însă, jurnalistul de 36 de ani și-a închis contul de pe o rețea de socializare. Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare: ”Îi urez bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului. ” a declarat Directorul SRI.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român. ” a afirmat domnul Ovidiu Marincea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews