ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Mihai Bendeac a fost prins într-o filmare  în timp ce lua peste peste picior mărturia unei fete violate, informează Libertatea.

Acesta, altfel unul din marii moralizatori ai neamului, cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, râde în hohote de mărturia fetei, apărută în presă la vremea respectivă și pe care el o citea în direct.

„Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi. Haaaa, haaa”, spune Mihai Bendeac în deschiderea unui moment de pe canalul său de YouTube, din 2015.

„Eram doar un copil, eram doar la liceu”, citește Bendeac ce declară fata, victima din știre. „Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”. Mihai Bendeac, vedetă Antena 1: Fata continuă spunând cum, fiind la liceu, făcea lecțiile împreună cu un grup de prieteni. „Recunosc că eram mai naivă. Ăsta e pe sistemul mă împiedic des”, o ironizează Bendeac, în alte hohote de râs.


„A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva”, relatează fata. „De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!”, spune Bendeac. „Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău”, continuă el. „Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune am și picat la Bac”, mărturisește fata, moment în care vedeta TV începe un nou șir de hohote de râs: „Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator”.
 
„Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui așa ceva”, afirmă victima, iar Bendeac continuă să râdă. „Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!”, încheie Bendeac.

Bendeac nu pierde nicio ocazie să dea lecții Bisericii Ortodoxe și creștinilor, în general, pe teme de moralitate. Actorul are o emisiune la Antena 1.