ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 16 decembrie 2023, a avut loc, la restaurantul Curtea Brâncovenească din Constanța, prima lansare publică a celei de a II-a ediții a cărții Dr. Damian Baciu „Vaccinuri versus "Vaccinuri" - Capcanele produsului ARN mesager”. La eveniment a fost prezent și IPS Teodosie, care, la începutul conferinței, a rostit un cuvânt, pe care îl redăm mai jos. Videoul cu lansarea poate fi vizionat la sfârșit.

Autorul cărții, dl Dr. Damian Baciu este medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris, reîntors în țară din 2005.

Cuvântarea IPS Teodosie:

Eu am luat o atitudine tranșantă față de acest vaccin, când m-au întrebat „Vă vaccinați?”, am spus „NU”, ca să știe atitudinea. Și am spus așa: Biserica Ortodoxă nu poate să negocieze adevărul. Și am văzut că nu este adevărat ce se face. Pentru că nu se face de specialiști. Campania de vaccinare era dusă de oamenii politici, de oamenii de administrație. Întrucât nu era tălmăcită științific această campanie, am socotit că nu este de bun augur. 

Și iată atâtea victime! Astăzi am fost la parastasul unei fete de 30 de ani, am fost la înmormântarea ei, [a murit] exact din această cauză. Și am fost la mai mulți care au murit din aceste cauze și m-am oferit să fac pomeniri la mormintele celor ce-au fost înmormântați în saci și fără să participe familia. 

Dumneavoastră faceți un lucru minunat. Am vorbit cu cei care acum caută să pună adevărul în lumină și am întrebat: oare se va duce până la capăt problema aceasta? Și au zis că se duce. Și din moment ce vedem evoluția în fiecare zi și iată sunt chemați la răspundere, fiindcă vaccinul acesta a devenit o afacere [în avantajul] oamenilor politici și oamenilor din administrație. Dacă nu au fost specialiști în medicină, au fost specialiști în avantaje personale. Eu atunci eram avertizat de surorile mele, care nu știau: „Nu mai vorbi așa, îți riști libertatea”. Poți să riști [pierderea] libertății, dar adevărul trebuie spus! 

De aceea eu vă mulțumesc, domnule doctor, că veniți să puneți în lumină un adevăr la care trebuie să fie atenți toți oamenii. Iar Biserica Ortodoxă trebuie să vă susțină. Fiindcă Biserica Ortodoxă nu are echivoc în ceea ce spune. Da e da și nu e nu Adevărul este împotiva minciunii. Vă mulțumesc că prezentați oamenilor această prelegere în care arătați cum pot fi înșelați oamenii. Această lucrare vine ca un balsam și o prevenire, pentru viitor. Vă mulțumesc că ați venit să explicați credincioșilor noștri. Omul credincios înțelege mai bine decât cel necredincios, pentru că omul credincios are un orizont."  VIDEO: