ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți utilizatori au postat pe OLX anunțuri prin care susțineau că vând cenușă sau lemn ars de la Catedrala Notre Dame din Paris, prețurile fiind cuprinse înre 400 și 500 de lei, unele ajungând chiar la 5.000 de lei, scrie Hotnews.

Potrivit sursei citate, reprezentanții OLX România au precizat pentru Hotnews că fac tot posibilul pentru a dezactiva rapid toate aceste anunțuri.

„Facem tot posibilul pentru a dezactiva într-un timp foarte scurt toate anunturile utilizatorilor care sustin că vând cenușă de la Catedrala Notre-Dame din Paris. Anunțurile, cinci la numar, au apărut în cursul zilei de azi și au fost dezactivate în intervalul de timp cuprins între 10 minute - maximum 2 ore. Nu dorim, sub nicio formă, răspândirea acestor anunțuri și drept urmare, deși ele continuă să fie repostate de către utilizatori, echipa OLX continuă să le dezactiveze”, au subliniat reprezentanții OLX.

Catedrala Notre Dame a fost devastată luni seară de un incendiu violent.