Mai mulți utilizatori au postat pe OLX anunțuri prin care susțineau că vând cenușă sau lemn ars de la Catedrala Notre Dame din Paris, prețurile fiind cuprinse înre 400 și 500 de lei, unele ajungând chiar la 5.000 de lei, scrie Hotnews.

Potrivit sursei citate, reprezentanții OLX România au precizat pentru Hotnews că fac tot posibilul pentru a dezactiva rapid toate aceste anunțuri.

„Facem tot posibilul pentru a dezactiva într-un timp foarte scurt toate anunturile utilizatorilor care sustin că vând cenușă de la Catedrala Notre-Dame din Paris. Anunțurile, cinci la numar, au apărut în cursul zilei de azi și au fost dezactivate în intervalul de timp cuprins între 10 minute - maximum 2 ore. Nu dorim, sub nicio formă, răspândirea acestor anunțuri și drept urmare, deși ele continuă să fie repostate de către utilizatori, echipa OLX continuă să le dezactiveze”, au subliniat reprezentanții OLX.

Catedrala Notre Dame a fost devastată luni seară de un incendiu violent.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews