ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victoria lui Novak Djokovic la Australian Open, unde a câștigat al 22-lea turneu de Grand Slam, este o victorie simbolică a celor nevaccinați împotriva tiraniei COVID. Demn de remarcat este și faptul că, în finală, și la femei și la bărbați, au ajuns sportivi din țari ortodoxe: Stefanos Tsitsipas, din Grecia, belarusa Aryna Sabalenka și ortodoxa ruso-kazahă Elena Rîbakina.

În urmă cu un an, Djokovic nu știa dacă va mai juca vreodată un turneu Grand Slam din cauza statutului său de nevaccinat.

Novak Djokovic a descris victoria sa împotriva lui Stefanos Tsitsipas, în finala Australian Open, drept „cea mai mare victorie din viața mea”. Dar nu a fost, în principal, o victorie împotriva lui Tsitsipas, ci a fost o victorie a nevaccinaților împotriva tiraniei Covid, scrie, pe bună dreptate, LifeSiteNews

Anul trecut, viza lui Djokovic a fost anulată, iar acesta a fost forțat să părăsească țara după o dispută între celebrul tenismen sârb și autoritățile australiene. Autoritățile au susținut că prezența lui Novak ar putea să îi „incite pe anti-vaxeri” și, prin aceasta, au recunoscut implicit că expulzarea nu a fost despre sănătate, ci despre politică.

Ceea ce a făcut victoria lui Djokovic și mai răsunătoare a fost faptul că globalistul și propagandistul pro-vaccinuri Bill Gates se afla în tribune, urmărindu-l pe starul nevaccinat câștigând prestigiosul turneu pentru a zecea oară. Cu doar câteva zile înainte, Gates a recunoscut că vaccinurile anti-COVID au eșuat și că au fost practic inutile.

În urmă cu un an, Djokovic nu știa dacă va mai juca vreodată un turneu Grand Slam din cauza statutului său de nevaccinat. Într-un interviu pentru BBC anul trecut, el a dezvăluit la ce era dispus să renunțe pentru a-și respecta principiile.

El a fost întrebat: „În cele din urmă, ești pregătit să renunți la șansa de a fi, din punct de vedere statistic, cel mai bun jucător care adună trofeele de tenis deoarece ai o poziție atât de fermă cu privire la vaccin?”.

Djokovic l-a privit drept în ochi pe intervievator și a răspuns „Da, desigur”.

„De ce, Novak, de ce?” a întrebat intervievatorul.

„Pentru că principiul de a lua decizii cu privire la propriul meu corp este mai important decât orice titlu.”
Oamenii care nu fac tenis profesionist ar putea să nu fie conștienți de cât de bun este, de fapt, Djokovic și că ar putea fi cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Era gata să renunțe la șansa de a-și construi moștenirea rămânând nevaccinat. De asemenea, a riscat să își pună reputația în joc, deoarece știa cu siguranță că va fi defăimat în mass-media drept „anti-vaxxer”, „anti-știință” și alte etichete denigratoare de genul acesta.

Unii ar putea spune că, din moment ce era deja bogat și celebru, nu ar fi renunțat la mare lucru. Cu toate acestea, dacă ești sportiv și ai șansa de a deveni cel mai bun din toate timpurile, renunțarea la oportunitate este un preț mare de plătit, și asta o va înțelege oricine care are un impuls competitiv.

Însă iată-ne un an mai târziu, iar Djokovic a câștigat al 22-lea turneu de Grand Slam, egalându-l pe Raphael Nadal la recordul tuturor timpurilor. Djokovic a câștigat. Cei nevaccinați au câștigat. Perseverența a câștigat. După luni întregi de persecuție în întreaga lume, tiranii globaliști au fost nevoiți să se retragă și să îi lase în pace, cel puțin deocamdată, pe disidenții care au refuzat să se injecteze.

„El [Djokovic] este cel mai mare [tenismen]”, a declarat Tsitsipas după înfrângerea sa.

Cu siguranță, este și cel mai mare pentru mulți nevaccinați care au rămas ei înșiși fermi în principiile lor în fața persecuției la care au fost supuși, conchide autorul.

VIDEO: